We organiseren tijdens Imaginarium Festival verschillende workshops, geschikt voor alle leeftijden. Je bent ten slotte nooit te jong of te oud om te leren. Hou deze pagina in de gaten om te zien wat er allemaal te doen zal zijn.

Workshop Korte verhalen schrijven – door Django Mathijsen en Anaïd Haen

Altijd al verhalen willen schrijven en niet weten hoe je moet beginnen, doorzetten of eindigen? Kom luisteren én meedoen bij Anaïd en Django. Naast auteur zijn zij ook redacteur. Ze leren je alles over verhaalelementen en -opbouw in hun workshop ‘Korte verhalen schrijven.’

Bij de stand ‘Rozendal Fantasy’: vrijdag 21:30, zaterdag 12:00, zondag 12:00

 

Workshop Fantastische Muizen Tekenen – door Sandy Butchers 

Welk avontuur gaat jouw muis beleven? En hoe ziet dat eruit? Sandy Butchers helpt je met het schetsen van de anatomie en leert je hoe je avontuur en tekenen met elkaar kan combineren.

Bij de stand ‘Rozendal Fantasy’: vrijdag 19:30, zaterdag 16:00, zondag 16:00

 

Workshop Wereldbouw & landkaarten voor je fantasy verhaal – door Robin Rozendal

Wil je zelf een landkaart tekenen en je eigen wereld bedenken? Kom naar de workshop landkaart tekenen, waar we aan de hand van de landkaart ook wereldbouw voor jouw fantasywereld bespreken! Je gaat naar huis met de eerste versie van je eigen fantasy landkaart.

Bij de stand ‘Rozendal Fantasy’: vrijdag 20:30, zaterdag 17:00, zondag 15:00

 

Hoe gaat een raket de lucht in (voor kinderen) – Anaïd Haen en Django Mathijsen 

Ja … Hoe gaat een raket eigenlijk de lucht in? Kom zelf een raket lanceren en laat je uitleggen hoe het komt dat een raket omhóóg gaat. Zodat je thuis aan de slag kunt en je eigen raket kunt maken.

Bij de stand ‘Rozendal Fantasy’: vrijdag 18:30, zaterdag 14:00, zondag 14:00