28/29/30 juni 2024

Er waren eens een koning en een koningin. Op een dag besloten ze om in hun prachtige paleistuin een feest voor iedereen te organiseren. Het feest was een groot succes, dus organiseerden ze het een jaar later opnieuw. Steeds werd het feest een beetje groter en mooier. Ondertussen kregen ze ook een prinsesje en twee prinsjes om voor te zorgen. En natuurlijk hadden ze nog hun gewone koninklijke taken. Het werd steeds drukker, zeker nu het feest groter werd. En hoewel ze heel veel hulp kregen van lieve mensen uit het hele land, werd het uiteindelijk te veel.
Maar de mensen wilden graag feest blijven vieren! Toen bedacht iemand een plannetje: als alle hulpjes samenwerkten, hoefden de koning en koningin het feest niet zelf meer te organiseren. Iedereen vond het een geweldig idee. Maar het was ook spannend, want een feest organiseren is een grote klus. Daarom besloten ze om 1 jaar de tijd te nemen om alles goed te regelen. Het komende jaar zou er daarom geen feest zijn, zodat ze het jaar erna een mooier feest dan ooit konden organiseren.
Lieve mensen, de volgende editie van Imaginarium Festival vindt plaats in 2024. Tot nu toe werd het festival altijd georganiseerd door Bert en Susanne en heel veel hard werkende vrijwilligers. Het is tijd dat het festival doorgroeit. Daarom gaan we er een stichting van maken. Het wordt dus geen commercieel festival, maar een prachtig feest waar iedereen kan zijn wie hij of zij is. Omdat het een flinke verandering is, nemen we de tijd om dat goed te regelen. Niet alleen juridisch en zakelijk, maar ook organisatorisch. En dat betekent dat we in 2023 geen festival organiseren. Voor nu willen we onze vrijwilligers, fans, participanten, vrienden en bezoekers hartelijk danken voor jullie steun tijdens de afgelopen jaren. Zonder jullie is er geen Imaginarium Festival! We zien jullie graag weer in 2024. Samen gaan we verder.
We’ll be back!

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2022

Aftermovie 2022

Aftermovie 2014

Aftermovie 2019

Festivette 2016