385

stanhouderlijst | MoniUNIque

Betreed en bewonder mijn minuscule nooit eerder ontdekte wereldjes die gevat zijn tussen glas en een edelstaal kastje, in de vorm van kettinghangers (20 mm tot 30 mm) en oorhangertjes. Ieder object is uniek, ook ikzelf kan geen tweede hetzelfde creëren.
Gallaxseaworld (organische ontwikkeld wereldje ontstaan uit zelf gemengde pigmenten. Vraag jezelf af: Waan ik mijzelf  nu onder water of juist in nooit eerder ontdekte ruimtes in het heelal?
Time Traveler, mysterieuze pigmenten met ingelegde radarwieltjes, oa prikkelend voor de steampunkers onder ons.
Coral Reef (heldere inkten met intens heldere kleuren die zichzelf spontaan gevormd hebben onder het glas).
Wisdom Trees (mysterieuze bomen die wijsheid spreken, ze geven deze gave door aan hun dragers. Sommige hebben zelfs een zwarte kat aangetrokken, geplaatst in sprankelend mysterieuze omgevingen.

De schildertechniek is 100% zelf ontwikkeld, bestaat niet en zal ook een mysterie blijven tot in lengten van dagen. Ik werk in vele lagen. Elke laag is geïsoleerd door een transparante apart uitgeharde laag. Deze transparante lagen zijn nodig om de gekleurde lagen niet in elkaar te laten oplossen. Sommige schilderijtjes bestaan daarom wel uit 13 lagen. Je begrijpt daarom vast wel dat ik maar maximaal 2 werkjes op een dag kan creëren.

Ik heb vele soorten RVS ketting op de rol en ook suède koord wat ik voorzien van RVS onderdelen, zodat ik op elke gewenste lengte een  bijpassende ketting er bij kan maken. Ik ben ook gespecialiseerd in het maken van enkelbandjes en armbandjes met of zonder schattige RVS hangertjes. Stel alles zo samen als jij het wilt en ik maak het voor jou naar smaak en op maat.

Foto: Uit de reeks van Gallaxseaworld

Artist: MoniUNIque
     Monique de Jong

Bestel kaarten

Susanne Wielstra
Contact

info@imaginarium-festival.nl

Vijversburg
Swarteweisein 2
9255 JB Tytsjerk