370

stanhouderlijst | Moeder Aarde

Moeder Aarde Wij zijn Harmina Brinks en Jan Pieter Balk en hebben praktijk in natuurlijke healings methoden welke wij “ Moeder Aarde” genoemd hebben.
 Naast energetisch therapeut houd Harmina zich bezig met het creëren van Antroposofische poppen, feeën en engelen, geïnspireerd door de Regenboogenergie. Deze creaties hebben daardoor een helende werking op Nieuwetijdskinderen.
Tevens maakt ze seizoentafels en kraam cadeaus en geeft ze workshops. Voor info: www.kreatief.nu en facebook.com/mini.balk Jan is tevens fytotherapeut of te wel Kruidenvakman, hij organiseert kruidenwandelingen waarbij men uitleg krijgt over de geneeskracht van kruiden. Tevens organiseert hij natuurwandelingen, hierbij ligt het accent op de helende kracht van de natuur. Verder maakt Jan Healing Wands, dit zijn krachtstokken gemaakt van boomtakken. Deze staffen/wands of scepters hebben een bijzondere helende werking op het menselijk lichaam en de geest. Voor info: www.moederaarde.nu en facebook.com/MoederAarde We zien we jullie graag liefdevolle groet Harmina en Jan


Bestel kaarten

Susanne Wielstra
Contact

info@imaginarium-festival.nl

Vijversburg
Swarteweisein 2
9255 JB Tytsjerk