Praktische informatie

Festival adres

Park Vijversburg
Swarteweisein 2
9255 JB Tietjerk

Data en openingstijden:
vrijdag 28 juni: van 16:00 uur tot 23:00 uur
zaterdag 29 juni: van 11:00 uur tot 23:00 uur
zondag 30 juni: van 11:00 uur tot 19:00 uur

Bereikbaarheid

Wil je snel en makkelijk het terrein op? Kies dan voor de fiets of het Openbaar Vervoer. Kom je toch met de auto, let dan goed op de aanwijzingen hieronder.

Fiets

Er is bij het festival voldoende gelegenheid om je fiets te parkeren.

 

Auto

 •  Kom je uit de richting Zwolle/Heerenveen, dan is het advies om via Drachten/Burgum te rijden voor een goede doorstroom van het verkeer.
 • Kom je vanuit Leeuwarden, dan kun je de rondweg volgen in de richting van Hurdegaryp. Enkele kilometers voor Hurdegaryp kom je bij een grote kruising (met een wokrestaurant links). Daar sla je rechtsaf naar het festival.
 • Er is een parkeerterrein beschikbaar bij het festival. De kosten voor parkeren zijn 5,- per dag.

 

Openbaar Vervoer

 • Kom je met de trein naar Leeuwarden, dan kun je op het station de bus naar Park Vijversburg, halte Swarteweisein nemen. Reistijd: 22 minuten. Bussen vertrekken elke paar minuten. Je kunt de volgende bussen nemen:

– 13 (richting Drachten via Surhuisterveen)

– 20 (richting Heerenveen via Burgum)

– 21 (richting carpool Noord)

– 51 (richting Dokkum via Damwald)

– 155 (richting Lauwersoog via Dokkum)

 • Je kunt vanuit Leeuwarden ook de trein naar station Hurdegaryp nemen (10 min.) en vandaaruit lopend naar Tytsjerk (2 km) of bus 20 richting Leeuwarden nemen en dan uitstappen bij halte Swarteweisein. 

LET OP: wijzigingen voorbehouden! Check altijd 9292OV.nl

Geen honden toegestaan

Om teleurstelling aan de poort te voorkomen, melden wij hier alvast dat honden niet toegestaan zijn tijdens het festival (uitgezonderd blindengeleidehonden). Park Vijversburg hanteert deze regel en omdat wij als festival te gast zijn op dit prachtige terrein, nemen wij deze regel ook in acht.

Handige festivaltips!

 • Lange rijen vermijden? Koop je tickets vast online!
 • Toch tickets aan de kassa kopen? Dat kan contant of met pin.
 • Aan de kassa is het NIET mogelijk contant geld op te nemen.
 • Voor de horeca gebruiken we munten (de Fyndlingh van Rapalje), deze kun je contant of met pin betalen. Heb je aan het eind van het festival munten over, dan kun je deze aan het eind van het festival weer inleveren. Of je gebruikt ze volgend jaar 😉
 • Om het milieu te sparen én extra sfeervol van je drankje te genieten, maken wij gebruik handgemaakte aardewerken bekers. Hiervoor betaal je 2 munten borg. Na afloop van het festival kun je de beker mee naar huis nemen of je levert deze in en je krijgt de borg retour.
 • Je mag natuurlijk ook je eigen drinkbeker of drinkhoorn meenemen als alternatief voor plastic bekertjes.
 • Geef je borstvoeding of wil je kolven? Op het terrein hebben we een tent ingericht waar je dan even rustig kunt zitten. Er staat ook een koelkastje die je kunt gebruiken om je flesjes in te zetten. Markeer deze dan wel even met je naam.Verder is er een magnetron aanwezig voor het opwarmen van flesjes en kun je je kindje hier ook verschonen.

Toegankelijkheid

Het festival is in principe rolstoeltoegankelijk. De paden in het park zijn daar over het algemeen goed op ingericht. Bij flinke regenval kan het echter modderig worden. Er is een invalidentoilet aanwezig en er zijn enkele speciale parkeerplaatsen beschikbaar.