CATERING

In 2019 bekroond met de 1e prijs van het worstenmakersGilde. Deze heerlijke stevige rookworst gemaakt van verantwoord vlees wordt gekruid gekookt en gerookt direct geserveerd. Verser kan bijna niet. In combinatie met verse broodjes en toppings van alleen de hoogste kwaliteit maakt Wodans Worsten de beste Hotdogs van Nederland.

Geniet van heerlijke gerechten bij Viking Voer – Andhrímnir! De hele dag roken zij Wallhalla waardige, ambachtelijke zalm en meer van de lekkerste gerechten met vis. Kom tijdens Imaginarium proeven van het eten van de Goden en voel je een echte Viking!

Je hebt caravans, je hebt kip-caravans en dan heb je De Tosti-Kip. Ook dit jaar serveren ze op Imaginarium Festival hun heerlijke tosti’s. Van klassiek ham-kaas tot geitenkaas met appel en nog veel meer. Natuurlijk allemaal gemaakt met lekker verse ingrediënten. Kip-lekker natuurlijk!

 

Heerlijke yoghurtijs met handgemaakte toppings: daarvoor kun je tijdens Imaginarium terecht bij Friezy Yoghurt! Eigenlijk gewoon een klein, verkoelend feestje in een bakje! Wat wil je nog meer op een zonnige junidag? Ook voor een heerlijke kop koffie kan je bij ze terecht, dus zoek ze op en verwen jezelf met zo’n fijne traktatie.

Festivalfavoriet! Het lekkerste schoorsteenbrood, een traditionele zoete lekkernij uit Transsylvanië, kun je tijdens ons festival halen bij Kürtőskalács Benelux. Kies je favoriete topping en geniet!

IJsboerderij Margje 24, voor ambachtelijk ijs en milkshakes van de melk van eigen koeien. Ook voor beleving op de boerderij.

De stoere mannen en vrouwen van Wood ’n’ Smoke houden wel van een feestje. Tijdens festivals halen zij alles uit de kast om iedereen te voorzien van de lekkerste barbecue gerechten. De chef heeft geen geheimen en deelt tijdens het werken zijn passie in volle overgave.

Geweldige wraps en heerlijk frisse bubble tea: bij Smaakstoet is het altijd genieten. Vers, eerlijk, lokaal en met liefde bereid: dat smaakt naar meer!